Filosophie

 

Trouwen? Het moet een feestje zijn!

Zodra je hier een voet over de drempel zet, en het aan ons wil overlaten… Hopen we dat je er een heerlijke tijd aan hebt.. Al die maanden vooraf, van uitzoeken waar?……… en wanneer en wie nodigen we uit en hoe gaan we het allemaal doen.. Je hebt al genoeg aan je hoofd en dan is een bruidsjapon uitzoeken wel een van de leukste maar ook spannendste dingen die op je lijstje staan. Wordt hij mooi? Is hij betaalbaar maar vooral: Zie ik er prachtig uit!?

Nu, daar willen wij graag voor zorgen met ruim 40 jaar ervaring , in een prachtige en vooral gezellige ambiance, pratend en uitzoekend met een kopje thee erbij en ontspannen kijken wat de mooister stoffen zijn kom je tot en keuze waarbij wij je steun en toeverlaat willen zijn omdat we alles kunnen bieden:

Prachtige bruidsjurken, unieke creaties, met kousen, lingerie en sieraden, maar ook voor bruidskinders en een vest voor jouw aanstaande man, of een das handgemaakt van de zelfde zijde als je trouwjapon. We regelen de make-up en de hairstyling voor je , ook voor op je trouwdag.

 

We willen graag dat je met veel plezier terugkijkt op deze tijd van ontwerpen, maken, passen en vooral de mooiste zijn in JOUW bruidsjurk, want daar is er maar EENTJE van!

 

Reacties zijn gesloten.