Alles voor de Bruid

Visagie en hairstyling

Voor een mooi totaalbeeld kun je gebruik maken van het zogenaamde “Knuffelpakket”:
Dit is oa. Een proefsessie voor haar en make-up om te kijken hoe alles bij elkaar staat.
Compleet met alle accessoires.
Zodat je zeker bent van je keuzes.En als totaal-verwennerij kunnen wij ook bij je thuis komen op je trouwdag. Een heerlijk idee dat een ervaren visagiste/haarstyliste, die je al kent, bij je komt om je te kleden en te kappen en op te maken en je nagels te verzorgen.

Vraag meer informatie op het contactformulier.

Verzorging,
Als je bij ons de studio binnenstapt mag je een totaalconcept verwachtenDe jarenlange expertise die wij kunnen bieden ( 40 jaar!) maken dat wij binnen je budget een aantal voorstellen kunnen doen die je kunnen helpen met je uiteindelijke keuze.
Wij vinden het heel belangrijk om passend bij je situatie, die te kunnen aanbieden.

Bij elk pasbezoek zorgen wij voor een ontspannen sfeer en nemen elke keer ruim de tijd om met jou samen de juiste keuzes te maken voor alle bijpassende accessoires die vaak speciaal voor jou gemaakt kunnen worden in de door jou verlangde uitvoering of ze kunnen worden besteld.

 

Door samen uit de vele mogelijkheden met aandacht te kiezen, van parfum tot bruidsboeket waarbij we vrijblijvend een schets en kleuradvies voor je maken: Geheel gratis!, tot prachtige lingerie, sieraden,schoentjes en sluiers of hoeden, maakt alles wat prettiger en gemakkelijker.

 

Zorgen hoef je niet te hebben… Wij zorgen dat alles er op tijd is!

Reacties zijn gesloten.